Etusivu > Kuntavaaliehdokkaat 2017 > 82 Korhonen Reijo

82 Korhonen Reijo

KORHONEN_REIJO.jpg

työehtosihteeri

Loukinainen/Vanhalinna

reijo.korhonen [at] teamliitto.fi

0500-779 982

http://kuntavaaliehdokas.fi/reijokorhonen/

Vaaliteemat:

"Jokaisella lapsella on oikeus päivähoitoon."
 
"Tuetaan ikäihmisten mahdollisuutta asua kotona."
 
"Koulut ovat lähellä, ryhmäkoot eivät paisu ja koulumatka on turvallinen. Oppilaat, opettajat ja vanhemmat tuntevat toisensa."
 
"Kirjastopalvelut ovat kattavia. Kaikille avoimista harrastusmahdollisuuksista kuten lenkkipoluista, luistelukentistä ja leikkipuistoista pidetään hyvää huolta koko kunnan alueella. Edistetään kunnan omistamien tilojen käyttöä monipuolisesti, esimerkiksi lasten kerhotoimintaan."

 
"Kunnan tulee ensisijaisesti järjestää palvelunsa itse. Raha ei saa määrätä palvelun laatua tai hoitoon pääsyä."
 
"Kunta näyttää esimerkkiä hyvänä työnantajana ja edistää aktiivisesti uusien työpaikkojen syntymistä. Ympäristöasioita ei tule jättää elinkeinoelämän vaatimusten jalkoihin."
 
"Suomalainen työ on nostettava sille kuuluvaan arvoon myös kunnallisessa päätöksenteossa."
 
"Turvallinen tieverkosto ja julkinen liikenne kehittyvät kuntalaisten tarpeiden mukaan."
 
"Kunnan päätöksenteko avoimemmaksi. On kunnan tehtävä tiedottaa päätöksenteon taustoista ja antaa kuntalaisille mahdollisuus ottaa asioihin kantaa."
 
"Pidetään huolta siitä, että asumismahdollisuuksia löytyy elämän eri tilanteissa. Omistusasuntojen ohella tarvitaan kattavasti vuokra-asuntoja."

"Kokoomuksen, kepun ja persujen toteuttamat palkanalennukset ja työehtojen heikennykset tulee estää tulevaisuudessa ja erityisesti julkisella sektorilla."