Etusivu > Kuntavaaliehdokkaat 2017 > 84 Manni Riku

84 Manni Riku

MANNI_RIKU.jpg

FM, historian ja yhteiskuntaopin lehtori

Päivästö/Asema

riku.manni@gmail.com  

040-725 4379

http://rikumanni.blogspot.fi/

Vaaliteemat:

"Koko Lietoa on kehitettävä tasapuolisesti

- Keskustan aluetta on kehitetty viime vuosina, mutta esimerkiksi Asemanseutu on jäänyt liian vähälle huomiolle ja jopa lyhytnäköisten heikennysten kohteeksi.

- Kylien palveluiden alasajo on käännettävä alueellisten palveluiden kehittämiseksi."

"Lieto kuuluu kaikille

- Kunta on asukkaitaan varten ja se edellyttää kaikkien kuntalaisten huomioimista. Erityisesti nuorten, vanhusten ja vähävaraisten palvelutarpeeseen on vastattava paremmin.

- Urheiluseurojen toimintaympäristöä on tuettava aktiivisesti ja koko kunnan alueella nuorisotilat on saatava pikaisesti kuntoon.

- Maksuttomien lukiokirjojen selvittämistyö on aloitettava viipymättä vuoden 2017 aikana ja selvitystä on laajennettava koskemaan myös ammatillista koulutusta.

- Vanhuksille suunnattujen palveluiden monipuolisuuteen on kiinnitettävä jatkossa yhä enemmän huomiota. Seniorit kaipaavat muutakin kuin hoivaa ja heidän näkemyksiään tulee kuulla."

"Lieto ei ole myynnissä

- Yhtiöittäminen ja yksityistäminen tuhoavat demokratian, hyvinvointipalvelujen tason ja tulee valtavan kalliiksi. Kuntalaisten verovarat eivät ole tarkoitettu voitontavoitteluun, vaan kuntalaisten hyvinvoinnin lisäämiseen ja syrjäytymisen estämiseen."